Home Geen categorie Oktoberfeest 2017
formats

Oktoberfeest 2017

Zaterdag 28 oktober 2017 vindt voor de zevende maal in successie het enige echte Liemers Oktoberfeest plaats in De Griethse Poort Eten Feesten Bowlen, Oude Doesburgseweg 24 te Zevenaar

Dit jaar zal de Limburgse topformatie WAHNSINN het gehele programma, welke aanvangt om 21:00 uur en zal eindigen rond de klok van 01:00 uur, voor haar rekening nemen. De feestzaal is vanaf 20:00 uur geopend. WAHNSINN staat al meer dan 10 jaar bekend om zijn muzikale liveshows, gebracht door acht ras-muzikanten, welke als een orkaan over het publiek denderen. En met liveshow wordt ook echt live bedoeld. Geen bas uit keyboards, tuba uit accordeons of electrodrums. Elke sound die je hoort komt uit het instrument dat daarvoor gemaakt is. Een strakke blazerssectie,überdikke drum, bass sounds, pompende tuba solo’s vette gitaren en stralende accordeon-licks, overgoten met een heerlijk zoete saus van vier Wiener Sängerstimmen.

WAHNSINN: één van de weinige volledige live bands die het apres-ski-oktoberfest repertoire echt serieus neemt en aangevuld met Hollandse kneiters en popsongs al menig feest heeft gemaakt tot een sensatie dat zijn weerga niet kent.

Kaarten voor dit Oktoberfeest zijn te bestellen via info@cvdeboemelaars.nl of via 06-22203223. Losse kaarten kosten in de voorverkoop € 7,50 en aan de zaal € 10. Voor groepen gelden aparte entreeprijzen.

Groepen kunnen wij de volgende aanbieding doen:

  • Groep tot en met 5 personen : € 6,50 per kaart
  • Groep tot en met 10 personen : € 6,00 per kaart
  • Groep tot en met 15 personen : € 5,50 per kaart
  • Groep 16+ : € 5,00 per kaart

Besteld u de kaarten voor 15-09-2017 dan krijgt u 10% korting op de totaal prijs.

Het groepsvoordeel in de voorverkoop kan oplopen tot € 60,00 (bij groep 16+)

Informatie over het Oktoberfeest kunt u vinden op www.cvdeboemelaars.nl en op onze facebookpagina “Oktoberfeest de Liemers”. Hier vindt u foto’s en filmpjes van de vorige editie van dit geweldige feest.

wahnsinn promofoto