Home Geen categorie Boeken-, platen- en kledingmarkt bij CV de Boemelaars
formats

Boeken-, platen- en kledingmarkt bij CV de Boemelaars

Na het succes van vorig jaar zal ook dit jaar door CV de Boemelaars weer een boeken-, platen- en kledingmarkt gehouden worden.

Op de boekenmarkt zullen weer volop boeken in alle genres worden aangeboden voor een heel klein prijsje. Al vanaf €0,50 kunt u uw vakantie-leesplezier aanvullen. Of het nu gaat om een thriller, roman, detective of kinderboek, er is altijd wel iets te vinden naar uw smaak.

Bent u liefhebber van het ouderwetse vinyl, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u een scala aan LP’s aanbieden op onze platenmarkt waaruit u een keuze kunt maken.

Kinderkleding of kleding voor volwassenen, op onze kledingmarkt is voor een ieder volop keuze.

De boeken-, platen- en kledingmarkt zal gehouden worden op woensdag 5 juli 2017 van 19:00 uur tot 21:00 uur en op zaterdag 8 juli 2017 van 12:00 uur tot 14:00 uur in onze verenigingsloods aan de Industriestraat 4 te Zevenaar. De toegang is geheel gratis.

Heeft u nog boeken die u niet meer leest, platen die u niet meer draait en/of kleding wat u niet meer draagt? Wij zijn er blij mee. Wij komen deze graag bij u ophalen. U kunt hiervoor contact opnemen met Leidy Meijer, 06-55337461. Op een met u afgesproken tijdstip worden de goederen dan netjes bij u opgehaald.