Home Geen categorie 29 OKTOBER 2016 – 6e OKTOBERFEEST – MET TOPFORMATIE “WAHNSINN”
formats

29 OKTOBER 2016 – 6e OKTOBERFEEST – MET TOPFORMATIE “WAHNSINN”

wahnsinn promofoto

Zaterdag 29 oktober 2016 vindt voor de  zesde maal het enige echte Liemers Oktoberfeest in de Liemers plaats in De Griethse Poort Eten Feesten Bowlen te Zevenaar

Dit jaar zal de Limburgse topformatie WAHNSINN het gehele programma, welke aanvangt om 21:00 uur en zal eindigen rond de klok van 01:00 uur, voor haar rekening nemen. De feestzaal is vanaf 20:00 uur geopend. WAHNSINN staat al meer dan 10 jaar bekend om zijn muzikale liveshows, gebracht door acht ras-muzikanten, welke als een orkaan over het publiek denderen. En met liveshow wordt ook echt live bedoeld. Geen bas uit keyboards, tuba uit accordeons of electrodrums. Elke sound die je hoort komt uit het instrument dat daarvoor gemaakt is. Een strakke blazerssectie,überdikke drum, bass sounds, pompende tuba solo’s vette gitaren en stralende accordeon-licks, overgoten met een heerlijk zoete saus van vier Wiener Sängerstimmen.

WAHNSINN: één van de weinige volledige live bands die het apres-ski-oktoberfest repertoire echt serieus neemt en aangevuld met Hollandse kneiters en popsongs al menig feest heeft gemaakt tot een sensatie dat zijn weerga niet kent.

Informatie vindt u ook op de facebookpagina van het Oktoberfeest

Klik hier voor info Wahnsinn

Klik hier voor info De Griethse Poort Eten Feesten Bowlen